Selecteer een pagina
 
Spelers Online
Speel OnlineOefen
Home » FAQ

Wat is VIP Klaverjas?

VIP Klaverjas is een sociaal platform voor het meest populaire kaartspel in Nederland – Klaverjas. Meld je aan om te spelen, met vrienden te chatten, oefen je Klaverjas-skills, wordt winnaar van het klassement, win prijzen en nog veel meer.

VIP Klaverjas kun je spelen op www.vipklaverjas.nl, Facebook en op mobiel. Alle rechten van het platform en inhoud behoren toe aan Casualino JSC.

Hoe kom ik op de site?

Nadat de site is geladen, kunt u deze als gast betreden of u registeren. De registratie kan op drie manieren gedaan worden.

  • Inloggen met Facebook: voor een snelle registratie en het opslaan van uw voortgang tussen de verschillende platformen kunt u uw Facebookaccount gebruiken. Uw profielfoto en gebruikersnaam zullen automatisch overgenomen worden, uiteraard zijn deze achteraf te wijzigen. U heeft toegang tot alle functies van de site en kunt direct met uw Facebookvrienden spelen.
  • Inloggen met e-mail: gebruik deze methode om u aan te melden bij VIP Klaverjas. Kies “doorgaan” in het welkomstmenu en druk vervolgens op “inschrijven”. Hier kunt u met uw gegevens inloggen.
  • Ga door als gast: gastgebruikers kunnen de site betreden voordat u zich aanmeldt. Gasten kunnen gelimiteerd gebruik maken van de functies van de site en het spel. Zo krijgen ze een kleine hoeveelheid chips en kunnen enkel tegen de computer spelen. Als gast heeft u geen toegang tot de klassementen, kunt u geen aankopen doen in de winkel en geen profielen bekijken of chatten.

Waarom moet ik me aanmelden?

Aanmelden is noodzakelijk om van alle functies van de site alsmede het spel gebruik te kunnen maken. U ontvangt gratis chips, bonussen en heeft toegang tot exclusieve functies. Daarnaast is aanmelden helemaal gratis.

U kunt:
– Een unieke gebruikersnaam aanmaken.
– Een eigen profielfoto uploaden.
– Gratis bonuschips ontvangen.
– Met vrienden spelen.
– De klassementen betreden.
– Aankopen in de winkel doen.

Waarom moet ik mijn e-mail activeren?

Door uw e-mail te activeren voltooit u het aanmaken van het profiel en krijgt u extra chips. Mocht u uw wachtwoord vergeten, dan kan deze eenvoudig via een geactiveerde email worden hersteld. Ook kunt u onze nieuwsbrief volgen en zo niets missen over uw favoriete spel.

Hoe kan ik spelen?

Kies een speelkamer in de lobby, afhankelijk van je speelstijl. Vervolgens worden er medespelers gezocht. Wanneer deze zijn gevonden ontvangt u van ons een speluitnodiging. Een spel vroegtijdig verlaten kan bestraft worden!

Hoe speel ik mee in een toernooi?

Om in het overzicht van toernooien te komen, klikt u vanuit de lobby op “Toernooien”. Kies het type toernooi dat je wilt spelen. Wanneer alle spelers present zijn, worden er teams gemaakt en begint de eerste ronde.
VIP Klaverjassen Ranglijsten

Wat is een VIP-lidmaatschap en waarom wil ik er een?

Een VIP-status maakt een gebruiker speciaal, omdat je toegang hebt tot verschillende extra’s:

  • Gratis extra chips bij iedere aankoop
  • VIP-logo op je profielfoto
  • Maak onderwerpen aan in de internationale ‘feed’
  • Bekijk de fotogalerijen van andere spelers
  • Stuur berichten naar spelers waar je nog niet bevriend mee bent

Wat zijn de spelregels?

SPELREGELS

Verlies ik punten als ik een spel vroegtijdig verlaat?

Nee, maar u verliest, uw inzet is verloren en u krijgt een tijdstraf zodat u niet direct een ander spel kunt starten (deze straf loopt op naarmate je vaker spellen vroegtijdig verlaat). Ook kan een spel vroegtijdig verlaten schadelijk zijn voor uw reputatie onder andere spelers.

Hoe vind ik een specifieke gebruiker?

In het zij-menu van VIP Klaverjas kunt u zoeken. Deze functie zorgt ervoor dat u eenvoudig gebruikersnamen kunt vinden.

Ik heb geen chips ontvangen vandaag, waarom?

Om bonuschips te krijgen, moet je op z’n minst een spel spelen na het ontvangen van de chips.

Wanneer begint het spel?

Het spel begint wanneer alle spelers gevonden zijn. Elk van hen ontvangt een spel uitnodiging en wanneer alle spelers zich bij het spel aansluiten kan er ingezet worden. Wanneer het spel gestart is, is het tegen de regels om deze vroegtijdig te verlaten.

Mijn spel is gecrasht, wat nu?

Klik op het ‘probleem-icoon’ op de navigatiebalk om uw probleem te beschrijven en naar de administrator te versturen. Maak ook een schermafbeelding en stuur deze naar support@vipklaverjas.nl. Wanneer u dit doet, beschrijf dan ook een probleem in een paar zinnen. Voor problemen omtrent gedrag en betalingen, neemt u alstublieft contact met de administrator.

Ik heb geen toegang tot VIP Klaverjas, wat is er aan de hand?

Wanneer u gebruikt maakt van een web-browser, zorg er dan voor dat de cookies en lokale oplag aanstaan. Let op: u kunt geen gebruik maken van de prive-modes (incognito-mode), u kunt die aanpassen in de instelling van uw browser.

Ik heb mijn aankoop van chips/VIP-lidmaatschap nog niet ontvangen nadat ik deze gekocht hebt, wat moet ik doen? Afhankelijk van uw betalingsmethode, kan een aankoop wat langer duren. Wanneer u na 20 minuten nog niets heeft ontvangen, moet u contact opnemen met een administrator of een mail sturen naar support@vipklaverjas.nl

Ik ben uit een spel verwijderd, waarom?

Vermoedelijk bent u te lang afwezig geweest gedurende het spel. Wanneer uw timer afloopt en u nog geen kaart heeft gespeeld, wordt u vervangen door een computer-bot. U krijgt een pop-up-bericht, waarin vermeld staat dat u afwezig bent. U kunt naar het spel terugkeren door “terugkeren” te selecteren.

Het spel loopt vast of is erg traag, wat kan ik hieraan doen?

Allereerst uw netwerkconnectie checken. Daarnaast kunt u in instelling het zij-menu “Lage grafische kwaliteit” en “Software rendering” kiezen. Wanneer het probleem blijft bestaan, neem dan contact op met een administrator.

Mijn spel is gecrasht en ik ben mijn chips verloren, kan ik deze chips terug krijgen?

Wanneer het spel onderbroken is door een server of ander technisch probleem worden uw chips automatisch terugbetaald door middel van een systeembericht. Wanneer dit niet gebeurt wil dit zeggen dat het een probleem is geweest binnen uw netwerk (geen of langzame verbinding, afwezigheid, of het sluiten van de applicatie, etc.) In dit geval worden er geen chips terugbetaald.

Wat betekent AFWEZIG?

Uw tijd is om voordat u een kaart heeft gespeeld.

Ik wil VIP Klaverjas spelen om mijn mobiel. Waar kan ik de app downloaden?

VIP Klaverjas is gratis verkrijgbaar, download deze via de Android Playstore of de iOS Appstore.

Wat zijn chips?

Chips zijn een virtuele geldsoort binnen VIP Klaverjas. Ze kunnen gebruikt worden om mee te spelen, aankopen in de winkel te doen of cadeaus mee te geven. Chips kunnen in onze winkel worden gekocht, door middel van een van onze aangeboden betaalmethodes. Ook kun je chips winnen in spellen.Elke geregistreerde gebruiker krijgt elke dag een aantal gratis chips.

Wat kan ik allemaal doen in de winkel?

Om gebruik te maken van onze winkel, moet u zich registreren als gebruiker. In de winkel kunt u items, cadeaus, VIP-lidmaatschappen of chip bundels kopen.

Hoe verstuur ik een cadeau?Selecteer de gebruiker waarnaar u het cadeau wilt versturen. U kunt in uw klassementen, het spel, de lobby of vriendenlijst een speler selecteren.
Open zijn of haar profiel en kies “Cadeau sturen”. Een cadeau versturen vereist chips.

Hoe en waarom vind ik een speler leuk?

Wanneer je Klaverjas speelt, krijgt u een indruk van andere spelers. Als u het leuk vind hoe ze spelen, of het leuk of gezellig is om met ze te spelen, vind ze dan leuk!
Klik op een profielfoto van een speler om zijn/haar profiel te openen en kies “Vind ik leuk”. De speler ontvangt een bericht en kan ervoor kiezen om u ook leuk te vinden.
De speler met de meeste “vind ik leuks” wint in het klassement.

Voor meer informatie of andere vragen, stuur een bericht naar: support@vipklaverjas.nl