Selecteer een pagina
 
Spelers Online
Speel OnlineOefen
Home » Nieuws » Online Klaverjassen – WEB and Facebook

Online Klaverjassen – WEB and Facebook

door | sep 8, 2017 | Nieuws

Word VIP bij VIP Klaverjas

Na het succes van VIP Belote, VIP Spades en andere VIP games is het eindelijk zover. Het moment is daar waar iedereen zo lang op heeft gewacht! VIP Klaverjas is eindelijk online en nu beschikbaar voor WEB en Facebook. Het zou niet lang duren voordat deze cross-platform multiplayer ook te downloaden is voor iOS, Android & Windows 10. Speel mee vanaf het begin en maak snel een account aan!

Daag je vrienden uit via Facebook, door in te loggen met je Facebook account kun je je vrienden gemakkelijk vinden en uitnodigen plus je ontvangt gratis bonus chips. Wanneer je dan toch op Facebook zit, like dan direct even onze pagina en mis niets rondom jouw nieuwe lievelingsspel. Sluit je aan bij de groeiende community en discussieer over strategieën, wissel speeltips uit en maak nieuwe vrienden.

Doe nu mee en word de beste klaverjasser van Nederland. Speel mee in de toernooien en sleep de grote prijs in de wacht. Verhoog je ervaringsniveau en speel de verschillende kamers vrij. Verdien chips, verzamel likes en behaald de hoogste scores alleen zo klim naar de top van de internationale ranglijsten.

VIP Klaverjas is op zoek naar jouw mening, stuur ons een berichtje via Facebook of via onze email: support@vipklaverjas.nl. Vertel ons wat jij zo leuk vind aan VIP Klaverjas of doe een suggestie wat er beter kan. Wij wensen je heel veel speelplezier bij het leukste online kaartspel van Nederland.