Selecteer een pagina
 
Spelers Online
Speel OnlineOefen
Home » Nieuws » Welkom bij VIP Klaverjas!

Welkom bij VIP Klaverjas!

We zijn live op je telefoon!

VIP Klaverjas is nu verkrijgbaar voor Google Play en Apple AppStore. Nooit was online klaverjassen zo leuk en eenvoudig. Ontdek de verschillende kamers, train je skills en groei in het spel. Verdien punten en speel in de kamers voor gevorderde spelers, speel jezelf naar de top van de ranglijst.

Lees meer over Klaverjassen Amsterdams en Rotterdams.

Klaverjas Lobby

player profile klaverjas

Ontdek nu alle sociale functies van VIP Klaverjas! Gebruik bij het aanmaken van je account je Facebook en speel tegen al jou facebookvrienden. Stuur ze door middel van de online winkel een cadeautje. Word VIP en maak eigen kamers aan, in deze kamer ben jij de baas! Selecteer je eigen tegenstanders, spelregels en inzet. VIP’s kunnen ook vriendschapsverzoeken naar vreemden sturen en hun fotos bekijken dit betekend dus gemakkelijk spelers ontmoeten en nieuwe vrienden maken. Chat met mensen in de internationale chat en deel speel tips en strategieën. Ontmoet nieuwe spelers en vorm samen een team en versla de concurrentie.

klaverjas global chat

Zoals op de homepage ook al staat vermeld bestaat het  kaartspel uit verschillende rondes waarin je met je team zoveel mogelijk punten probeert binnen te halen. Aan het begin van elke ronde bepaalt het spelende team de troefkleur. Let er wel op dat je meer punten haalt dan de tegenpartij, anders ga je nat. Het eerste team dat 501 of meer punten haalt is de winnaar; het aantal punten is afhankelijk van het spelersniveau. Hoe hoger het niveau, hoe langer een spel duurt. Wanneer je VIP bent kun je je eigen kamer aanmaken. In deze kamers is het niet alleen mogelijk om volgens het Amsterdamse reglement te spelen, maar ook in de Rotterdamse stijl.

klaverjas tournaments

Maak deel uit van de leukste en gezelligste online klaverjas community ter wereld! Like onze Facebookpagina en mis niets meer van je favoriete kaartspel. Houd ook onze site in gaten, hierop worden wekelijks nieuwe blogs, nieuws updates en spel strategieën en tips geplaatst. Maak snel een account, gebruik je Facebook en verdien extra chips wanneer je jouw Facebookvrienden uitnodigd.

vip klaverjas banner